33års dagen!

I morse vaknade jag av att klockan ringde 04.54 och jag studsade upp och kände mig snyggare, smartare och bättre än vanligt! Nå ja, jag kanske överdriver något, jag snoozade faktiskt men snyggare smartare och bättre än vanligt kände jag mig, det är ju trots allt min 33e födelsdag. 33 år känns som en fin ålder om man får säga det själv!
 
Nu tror jag att det finns en hel del människor där ute som undrar hur det gick med viktmålet inför denna viktiga dag. Det började ju så bra. Jag var fokuserad, hade anlitat en PT, börjat träna vad skulle kunna gå fel liksom? Felet var nog att jag drog PT Angie ner i fördärvet när det gäller pizza, snask och allt va onyttigheter heter. Det enda hon inte verkar gå med på är att dricka Champis. Nu är ju PT Angie något yngre än vad jag är, hon är i den åldern man faktiskt kan äta på rätt bra utan att det märks. Nåväl, i helgen funderade jag på några quick fix man kanske kunde ta till så här fem i två. PT Angie har tidigare pratat om tarmsköljning men det skulle bara generera ca - 5kg och när man då bara lyckats gå ner 1kg utav 25kg så kändes det som om det inte var tillräckligt bra. Magsjuka har ju florerat en del och vad jag förstått på Sparris har det en god effekt på vågen men magsjuka är ju bara så äckligt plus att det var träningshelg i helgen för Stockholmstränarn så det gick också bort. Nu sitter säket någon och höjer på ögonbrynet och tänker sund kosthållning och motion är det som gäller. Jag är också inne på det spåret faktiskt men det känns som om det var lite väl sent att börja med det i helgen för att hinna. Så jag gav upp, viftade återigen med den vita flaggen och la mig raklång på marken med en tårtbit brevid mig. Men jag är inte ledsen för det, livet går vidare utan dom där stövlarna och nästa år är ett nytt år med ett nytt försök om jag inte tagit mig i kragen förrens då. Men jag har inte varit utan presenter idag, PT Angie var här förut och åt tårta, inte den där äckliga med frukt på som enligt mig är den som delar första platsen men drottningtårtan utan en annan fick hon som faktiskt fick godkänt. Jag fick två presenter utav PT Angie, ett rosa pannband och ett rosa schabrak så nu är Norpans träningsoutfit komplett, hon har boots,lindor, schabrak och även ett pannband!  Funderar på om man inte skulle göra ett ryck på semestern, de tankarna har jag haft förut med blandade resultat.
 
Har inte uppdaterat bloggen på ett tag, vet inte riktigt varför för saker har ju hänt. Jag har tex fått en ny familjemedlem i team bläs. Mr Daim har ingen bläs, färgen räckte nog inte till vid lackeringen och fux är han inte. Men är man inte som de andra barnen så får man sticka ut som jag brukar säga. Daim är en tvåårig svart ung man efter Dalwhinnie - Guinnuess som jag fick möjligheten och äran att köpa. En riktig dressyrherre som jag hoppas på. Många tänker att vad ska man med en tvååring till? Den åldern då de är som fulast, rör sig sämst och man har knappt någon använding för dom men Daim är en riktig lyckoträff. Han har mer eller mindre sen den dagen han fick gå i samma hage som Mini tagit på sig rollen att agera PT åt Mini. Varje dag lägger han upp intervallträning och ställer inte Mini upp så ser Daim till att han gör det om det så krävs att Daim får någon smäll eller två om dagen. Norpan då? Jo hon går där i hagen med tre skor just för tillfället. Mini har ju tack vare Daim fått upp flåset ordentligt och gick riktigt riktigt bra i helgen vilket känns skoj nu när jag anmält till tävling.
 

Snart drar jag, Sambon och PT Angie till Rom, jag ser väldigt mycket fram emot detta. Vi håller nu på och planerar in vad vi ska göra, vi ska ju självklart se de stora sevärdigheterna som Coluseum, Foroum Romanum. För att finna inspiration så såg vi på Ola-Conny och Morgan när de var i Rom. Vi var ju och fixade pass härom veckan som är klara och ska hämtas ut. Jag ser ut som en idiot på mitt passfoto men orkade inte ta om det. Något som hade varit bra när man tar dessa bilder hos polisen vore ju att man såg hur man såg ut samtidigt som bilden togs. Då hade man ju kunnat dra av en snygg pose men det är väldigt svårt att se allvarlig ut länge utan att se ut som en idiot, fick ta om en bild då jag visade lite tänder. Jag tänkte att det kanske var nya grejer nu när polismannen påpekade detta och frågade om man skulle visa mycket tänder vilket var helt fel då man ska ha näbben stängd och inte visa något alls. Men frågar man inte får man inget svar. Något jag är lite förvånad över är att folk blir så förvånade över när jag säger att vi ska se alla dessa kulturella sevärdigheter och ev hälsa på hos påven om han har någon minut över för oss. Jag har alltid älskat historia och gamla byggnader så jag tycker att detta ska bli jätteintressant. Tycker om att se serier och filmer från förr i tiden. Något jag verkligen vill göra en dag är att gå in i Buckingham Palace i London. Det skulle vara störtcoolt. Vet inte om det är så nu men förut har det funnits möjlighet att gå guidade turer på sommaren.
 
Vad har hänt mer? Jo vi hade partaj här hemma hos oss på påskafton där målet var Stenungsbaden och fixa ihop mina singelvänner med snygga grabbar. Det var en helkul kväll men får faktiskt lov att säga att det var dåligt med den varan på damernas toa så jag misslyckades med mitt uppdrag rätt rejält men det blir nog fler tillfällen Ladies!
 
 
Nu är det dags att gå och lägga sig, men innan det vill jag tacka mina fantastiska vänner som har grattat mig på min dag! Tack för alla grattisar via sms, telefon och på facebook! Ni är bäst!
 
Ha det så bra!
 
Kram

RSS 2.0