Juldagen

Julafton var en ganska kort dag måste jag ändå säga. Vart ju bort till mamma en sväng på eftermiddagen. Sambon var medvetslös när han kom hem från jobbet så det var lönlöst att få liv i honom så jag åkte bort själv. Kom lagom till efterätterna. Vi spelade julklappspelet och jag fick en högtalare till mobilen om jag bytte bort mot två glass-skålar som jag förmodligen kommer ha mer använding av. Sambon tyckte att det var ett lite korkat byte men är man inte med så är rätten till att påverka borta anser jag. Åkte hem vid 20.30 tiden och åkte bort till stallet. Patrik Kitten fick julskinka och det var han överlycklig för. Han har inte riktigt varit nöjd med dietmaten som Sambon skaffat till honom och jag tror att Sambon har lite dåligt samvete över att Patrik Kitten inte är lika glad i sin mat längre. Men jag tror inte att det är en sån nackdel för Patrik Kitten börjar själv likna en julskinka efter höstens ätande. När jag kom hem såg vi på Tomten är far till alla barnen som är en underbar film. Därefter gick vi och la oss.
 
Sambon jobbar förmiddag idag igen och jag är ledig. Har varit i stallet och fixat och när han kommer hem ska vi till hans släkt om han är vid liv. Imorgon tänkte jag börja rida lite på hästarna igen, deras vintervila får vara över!
 
Vi hörs mina vänner!

Julafton

Då va dagen här som alla har längtat efter. Julafton. Facebook och Instagram bombas med med kort på folks perfekta hem dekorerade inför jul och deras välkammade kids med någonslags julaktig outfit eller så är det på någon häst med tomteluva ja jag tror ni förstår.
 
Här på Libergsgatan 12 är det inte mycket till julfirande. Magsjukans värsta fas är över men har för egen del övergått i gaskolik. Igår kväll spelade vi Bingolotto. Vann inte ett skit men det var trevligt tills jag läste Aftonbladet om att det rasades mot gubbväldet i Bingolotto! Där har vi det, det var säkert bara gubbar som satt hemma och vann på sina lotter!!! Jag känner mig både kränkt och diskriminerad nu så här i efterhand. Och lurad! Lurad att jag faktiskt satt och tyckte att det var ett trevligt program. Då jag kände mig bättre igår proppade jag i mig lite lössnask och glass. Det är ju ändå sånt som min mage är van vid. Märkte dock att jag inte kunde äta samma mängder som normalt men såg inget fel i det. Allt var frid och fröjd tills vi skulle gå och lägga oss. Då kom gaskoliken för min egen del och detta medförde att inte ens Sambon kunde sova. Men tillslut så lyckades jag ivarje fall somna och även Junior. Men inte Sambon som skulle upp och jobba förmiddag.
 
Släppte ut hästarna och åkte sedan till Boströms. Köpte lite julsnask till hästarna och barkisbröd och cola till mig själv och två julklappar till julklappsspelet som ska spelas hos mamma senare i eftermiddag. Boströms har allt! Träffade min gravida kusin som såg mäkta imponerad ut när jag pratade om magsjukan som härjat här på Libergsgatan och jag tror hon längtar tills vi kommer bort senare i eftermiddag. Nä skämt och sido så tror jag att läget inte är smittsamt.
 
Snart ska jag bort till stallet och mocka och se om jag tar in hästarna då det regnar innan vi drar vidare till mamma. Sambon ska få sova lite så tänkte att han ska få göra det ostört.
 
Känner mig lite som Grinschen här men jag antar att julkänslan snart övervinner gaskoliken!
 
God Jul mina vänner!!
 
 

Magsjuka

Magsjuka är djävulens påfund. Det enda som är någalunda postivit är att man kan tappa några hekto alternativt kilo om man har riktigt tur. Jag trodde att jag hade klarat mig då jag inte känt av något illamående efter att Sambon blev dålig under fredagsnatten. Men man ska inte ropa hej förtidigt va?
 
På söndagen lämnade jag kommungränsen för att kolla in dressyrträning tillsammans me Shoppingproffset. Det är ju inte ofta man är ledig när det händer något som man kan åka och titta på men nu stämde det ju bra. Jag har hört en del om denna tränare och vad jag förstått så gillar man träningarna eller inte. Utan att gå in på detaljer så kan jag bara säga att detta inte är något för mig och jag uppskattar min egna tränare ännu mer och tycker att det är alldeles för långt till helgen 24-25e då hon kommer ner igen. Men det var en trevlig utflykt får jag säga och jag fick en julklapp av Shoppingproffset!
 
Igår morse vaknade jag ca 06.30 av att jag mådde dåligt. Gick upp och in på toan och det dröjde inte speciellt länge innan jag spydde ner hela duschen. Hade inte heller håret uppsatt så en del av spyan hamnade i håret. Hade ätit en kycklingtallrik dagen innan med pommes frites vilket jag även spydde upp och en del passerade näsan. Så jävla äckligt och jag kan även säga att sist gång jag spydde var för 6 år sen och då hade jag också ätit pommesfrites. Hur som helst, fick rengöra duschen och även ta en dusch och därefter sätta upp håret i förebyggande åtgärd. Sambon fick åka och mata och släppa ut hästarna och sköta fodringarna under gårdagen. Jag hade fullt upp på mitt kontor med att prata med Ulrik genom den stora porslinstelefonen om man säger så. Men fram mot kvällen när det mesta runnit igenom och röven sved bara den tänkte på toapapper och jag fått i mig lite barkisbröd med smör och druckit lite cocacola vilket också var 6 års sen senast jag gjorde, så kände jag att jag nog kunde klara av att vara utanför kontoret längre stunder så åkte jag bort och mockade stallet. Fy fan va jobbigt det var måste jag säga att mocka åt de tre små grisarna när man är kass. Men det tog sin lilla tid men jag fick gjort det utan några missöden. Nu kanske någon undrar varför jag inte druckit cola på 6 år? Jo, jag råkade visst missbruka den ädla drycken ganska gravt så därför la jag av med den. Får se om jag återigen hamnar i missbrukets värld eller om jag kan hantera det bättre.
 
Bästaste hade ju rimstuga under gårdagskvällen, jag är ju inte den som är den som ger upp i första taget utan erbjöd mig att komma dit om jag fick lov att ha första tjing på toan och att ingen av de andra tog mer än max 2 min på sig under deras toalettbesök men mitt förslag möttes av kalla handen. Funderar på om det var någon som tyckte att 2min regeln var för tajt eller va det kan bero på?
 
Idag mår jag hursom helst prima. Har fixat stallet, fått ensilage, pratat med lite folk och fortsatt min diet med barkisbröd, smör och Coca-cola. Har inte ridit idag utan de får en vilodag till så kör jag igång sen. Har även köpt lite bingolotter tills ikväll med förhoppning om att vinna en bil och lite extra stålar. Silverpilen går ju  mot körförbud och Sambon verkar inte vilja lägga ner kärlek på den så mitt hopp är nu att vinna en ersättare till Silverpilen. Är jag inte nöjd med vinstbilen kan man ju alltid sälja den och lägga stålarna på första hjälpen till Silverpilen. Viktnedgången kanske någon undrar över? Var knappt ett kg så det var inte riktigt värt att ha magsjuka känner jag.
 
Nä, nu är det dax att mata lite hästar och röra på sig.
 
Vi hörs mina vänner!

Träning

Här händer det grejer. I onsdags beslöt jag mig för att börja träna igen. Kan inte komma ihåg jag satte min fot på gymmet sist men det var allt bra länge sen. Det är förbränning som gäller så tänk löpband och crosstrainer. Under onsdagen var det endast löpbandet som gällde. Kom till gymmet lite senare än Sambon som stod och körde stakmaskinen till ett slags oljud som kallas för musik tydligen. Hade ju inget alternativ att sätta på så fick vackert ställa mig på bandet och börja motionera till eländet. Alltså jag blir arg när jag hör den typen av musik. Enligt Sambon är det bra att bli arg när man tränar för då orkar man mer. Jag kan inte hålla med. Jag blir arg så att jag har lust att kasta stereon åt helvete och sen gå därifrån, men det kan man ju inte göra. Finns ju en tv framför löparbandet men inte med så värst många kanaler så jag fick titta på Sverige quizen utan ljud till det där vrålandet. Hur som helst, jag tränade i 20min, det får räcka när man är så otränad som jag är. Allt är bättre än inget eller?
 
Det bästa med gymmet på jobbet är att man kan se ut hur man vill. Man behöver inte ha tajta kläder med pattarna upptryckta i hakan och spacklat fejs. Nu kanske några tänker att ojsan Kerstin är det så man ser ut på ett gym? Nä jag är alltså inte helt säker då jag inte besöker andra gym än jobbets men man har ju ett en del foton på fäjs, insta å div bloggar hur en större del av brudarna ser ut när de går till gymmet. Jag har väl fördomar får man väl erkänna. Hur ser jag ut då? jo tackar som frågar, i onsdags hade jag ett par gråa löst sittande joggingbrallor som jag stoppade in benen i strumporna på för att de inte skulle fladdra för mycket, en gul sca t-shirts storlek stor. Invigde förresten mina nya löpardojjor som Sambon köpte åt mig för ett par månader sedan då jag bestämde mig för att börja träna men tappade lusten för det innan jag fick skorna. Men måste säga att min nya skor passade bra och ja var nöjd.
 
I torsdags tränade jag för andra gången, körde 10min crosstrainer och 15min löparband och hade bytt ut den gula sca t-shirten mot en röd sca T-shirt. Sambon körde rullskidor på löparbandet och svettades som en gris måste jag säga. Jag svettades såklart också men kanske inte lika mycket. Som tur var Chilenarna före Sambon och hade sin musik på när vi tränade, helt klart mycket roligare musik att träna till! På nattskiftet åt vi chokladpraliner å annat gött som Delikatessmästarinnan fixat!
 
Jag har ju såklart ridit mina hästar trots det jävla regnandet. Vi är ju inne i regnperioden i det här landet och jag undrar när det är slut? Jag är trött på leran, smutsen, det blöta å allt annat som kommer med regnet. Norpan gick i ridhuset idag och kändes fin så det känns ju bra. Mini går lite på halvfart någon vecka nu tänkte jag så han har tillbringat lite tid i skogen. Kör med sadel numera när det gäller honom, hade ju ont i röva en månad efter jag ramlade av sist vi tog en mysig skogstur.
 
Igår åkte jag, Sambon och Angie på bio. Kors i taket då jag tjatat på Sambon rätt länge om att åka på bio. Sambon fick välja film och valde The Nightcrowler. Angie kom hem till oss strax efter 18.30 och vi åkte mot Uddevalla. Vi stannade till i Ljungskile och åt på pizzeria Bella Mare och jag och Angie drog till med varsinn oxfilé och Sambon tog en plankstek. Plankstek ska tydligen sköljas ner med en öl så det blev jag som fick köra bilen vidare mot Uddevalla. Vi parkerade, hämtade biljetter, popcorn, dricka å lite annat snask och vandrade upp till salongen. Filmen var visst ingen kioskvältare då endast 5 utav 50 platser var bokade.
 
Jag kan inte hjälpa det men jag kan faktiskt störa mig på folk som inte kan hålla käften rent ut sagt när man är på bio. Det är väl inte hela världen om man pratar lite grand men det kändes som om far och dotter bakom oss ansåg att då vi inte var fler än 5st i salongen så var det fritt fram att kommentera och göra sig rolig vilket de inte var. Filmen var väl kanske ingen högpoängare men ändå helt ok.
 
När filmen var slut åkte vi hem och vi kom in på att man kanske skulle slå sig in i branschen, dvs åka runt och filma olika olyckor och brott och sälja till tv. Medans vi diskuterade lite olika upplägg missade jag att svänga av mot E6 och fortsatte in mot Vassbo. Jag ansåg att Sambon som satt i passagerarsätet borde uppmärksammat mig på vägen då det i vår nya firma ska vara en som läser kartor och anger närmsta väg och en som kör fort som fan för att hinna till platsen. Sambon kontrade med att han tog för givet att jag borde hitta hem från Uddevalla till Lilla Edet. Angie var nog mest på min sida tror jag men tyckte att det var trevligt att se sig om lite då hon inte har åkt den vägen tidigare. Det var ju bäcksvart ute men Sambon förklarade lite hur omgivningen såg ut för Angie. Så det kändes ju inte helt meningslöst att köra den lilla omvägen.
 
När vi kom hem släppte vi av Angie och åkte sedan till stallet och matade hästarna och Patrik Kitten. Sen var det läggdax när vi kom hem. Jag vaknade dock mitt i natten av att Sambon spydde. Förmodligen lite magsjuka så här inför jul. Jag ogillar verkligen magsjuka måste jag säga. Det enda som är bra med magsjuka är att man blir lite smalare oftast.
 
Så imorse började jag dagen med att handla barkisbröd och cola och glass till Sambon. Sedan bort till stallet och red Norpan. Då det var jakt i skogen beslöt jag att rida Mini senare och åkte hem efter att jag uppmärksammat jägarna att deras jakthund sprang runt i min hage. Väl hemma gav jag sambon en skiva bröd och ett glas coca-cola. Åt ett par skivor själv och även lite glass innan jag la mig för att sova middag. Skulle egentligen åkt och kollat in dressyrträningar med Shoppingproffset och sedan kollat in Gymkhana km på lerk men ställde in då ev Sambon har magsjuka.
 
Sedan red jag Mini, mockade stallet samtidigt som jag pratade med Bästaste. Därefter åt jag upp resten av Sambons bröd och glass så jag får köpa mer när jag åker och kvällsfodrar hästarna och Patrik Kitten. Träningen? Den tar vi imorgon, idag är det ju lördag ;)
 
Ha det så bra mina vänner!

Förmiddagshelg

Här inne har det inte hänt så mycket känner jag. Jag är nog faktiskt rätt usel som bloggare. Men jag tror att det är vädret som gör det. Jag hatar regnet, leran, smutsen. Kan jag inte få lite minusgrader, lite vit fin snö som ligger ett tag. Det hade inte skadat alls.
 
Under helgen har jag jobbat förmiddag. I fredags kompade jag ut och vi åkte till XtremeHorsemakeovers glöggevent med lanseringen utav Joannas träns som hon designat åt Schockemöle. De är fantastiska måste jag säga! Dessvärre har diverse veterinärbesök gjort lite hål i plånkan så det blev tyvärr inget sånt, men vill ha begäret är stort måste jag säga. Lädret och designen är fantastiskt! Men eventet var trevligt och vi minglade runt och åt snask för glatta livet. Det var ja och Shoppingproffset, Angie och PRE-bruden och Cirkusprinsessan och hennes dotter var med. Shoppingproffset hade tydligen innan hon åkte fått skriva på ett kontrakt där hon förband sig att vara hemma 19.30 och att även inte äta någon mat innan dess. Snask räknas ju inte in i facket mat så att hon satte i sig en bra mängd precis som vi alla andra gjorde ju inget, man måste faktiskt kunna skilja på snask och mat. Måste säga att dotterns reaktion när de kom in i butiken var oslagbar, wow utbrast hon! Så himla gulligt. För min del blev det lite foder och ett pannband, kände att Mini behöver muntras upp lite då hans öga var svullet häromdagen. Svullnaden la sig rätt fort men ändå, han behövde något nytt helt enkelt. När vi åkte hem kom vi in på mina stulna vinterhjul till transporten och Shoppingproffset tyckte att vi hittat lite väl dyra och att Pedanten nog skulle kunna hitta billigare däck åt mig, hon frågade om hon skulle ringa honom och om jag vågade prata med honom. Jag är ju lite rädd för Pedanten men kände att genom en telefon fanns nog inget att frukta. Hur som helst, efter att samtalat med Pedanten visade det sig att det inte var allt för dyra däck vi hade hittat om man ser till nypris. Shoppingproffset bedyrade att Pedanten älskar att leta upp billiga däck så hon trodde nog att detta skulle lösa sig. Det skulle verkligen vara toppen.
 
Innan vi åkte till Xtreme hade jag fixat klart stallet. Det fina nya täcket jag köpte tilll Daimbollen i måndags var i fredags helt demolerat. Det är inte ens värt att lagas längre. Sambon påpekade att nu framöver är det gammal hederlig päls som gäller för Daimbollen. Han är säkert inte missnöjd med det men jag fryser!
 
På kvällen när vi kom hem så red jag och Angie i ridhuset. Norpan hade lånat ut sina kronjuveler till Termiii och han verkade rätt nöjd får jag lov att säga. Angie tränade inför dressyruppvisningen och jag red runt på Mini i hoppsadel. Han kändes faktiskt rätt bra får jag lov att säga. I går hade han tappat sin vänstra framdojja någonstanns i hagen. Då Hovslagarn inte är till sjöss fick hon äran att slå på den igen, vi fick dock åka och hämta skor hos Prinsessan där vi även spanade in babyhästarna.
 
Sedan stod det ridning på schemat av båda hästarna. De skötte sig får jag lov att säga. Norpan var dock väldigt spänd för att det låg lite halm i ena hörnet inför luciashowen. Tanten gillar inte förändringar i ridhuset. Tror hon är rätt nöjd att klacken försvann från ridhuset förra året, den gillade hon aldrig. Sedan var det trimmning av Angie och Termiii innan hästarna skulle matas och jag åka hem och baka en kaka innan vi skulle gå och lägga mig. Måste säga att jag är grym på Toscakaka!
 
Efter jobbet idag åt vi pizza till lunch. Kanske inget som ingår i en hälsodiet men så kan det bli iblan. Därefter bar det iväg till stallet för att mata och mocka åt hästarna. Sedan bort till Ridskolan för att hjälpa till att sälja fika på julshowen som Lillasyster höll i. En väldigt trevlig tillställning som vanligt får jag lov att säga. Angie gjorde en strålande uppvisning och Norpans juveler satt som en smäck på Termii får jag lov att säga! Det var inte bara Angie som gjorde en fin uppvisning utan alla skötte sig fint. Även jag och Roggan som serverade glögg å kakor på bästa sätt ;)
 
Idag blir det ingen ridning. Känner mig lite trött. Brukar ju alltid sova efter jobbet när jag jobbat förmiddagar men det har inte funnits utrymme till det så jag hoppas att man ska somna tidigt ikväll. Medans jag bloggar hade jag tänkt att lyssna lite på musik och är det en låt som gör mig glad är det Stormvind, satte på spotify å stormvind å sjöng med här en stund och skulle köra låten igen då jag upptäckte att det kom en helt annan låt. Kom då på att Sambon är nog i träningslokalen och tränar. Men va fan är det för fel att lyssna på Stormvind om och om igen???
 
Vi hörs mina vänner!

En vanlig dag

Idag stod ingen ridning på schemat. Eller egentligen skulle Mini ridas men han får allt vila tassen från ridning en dag till i varje fall. Han var mycket bättre i morse när jag släppte ut honom så det känns skönt faktiskt. Skulle nog kunnat rida idag men bättre att ge honom en dag till. Norpan har gått tre dagar i rad så hon behöver en dag off. Så imorgon blir det ridning med båda hästarna. Nu kanske någon tycker att jag borde ha gjort något med Daimbollen men då han var rätt öm på grusvägen bort till ridhuset i söndags tror jag faktiskt att jag ska undvika att gå med honom på gruset på ett tag.
 
Jag mockade och gjorde klart stallet samtidigt som jag pratade med Mrs Ooops och sen åkte jag hem. Har startat en tvättmaskin och en diskmaskin. Plockat undan lite skräp och funderar på om jag skulle ta och panta lite burkar som ligger i källaren. Sen måste hästarna få mat innan jag drar till jobbet.
 
Det händer inte så mycket när man jobbar mer än att man jobbar och är i stallet. Borde kanske ta tag i och putsa upp alla träns som finns här hemma. Förvarar ju mina värdesaker som träns och sadlar osv här hemma efter att jag hade påhälsning i stallet och de bröt upp min sadelkammardörr. Patrik Kitten är lite för liten för att kunna vakta stallet mot annat än möss. Han tog förresten en mus idag igen, han är underbar den där lille killen!
 
Nä jag fortsätter väl och städar lite!
 
Vi hörs mina vänner!
 
Cissi

Mera korv

Dagen började att klockan ringde 04.54, snoozade såklart någon gång innan jag gick upp. Bort till stallet och släppte ut hästarna. Mini var öm på hoven han drog av sig skon på. Egentligen kanske han borde ha stått kvar inne tills Prinsessan kom men han brukar ju kunna gå ut när han har tappsko så jag släppte ut honom. Det var rättare sagt när jag släppte ut honom som jag såg att han ömmade, igår var han inte öm.
 
Hur som helst, efter att hästarna va matade och utsläppta var det full fart till jobbet och 8h på drömfabriken. Till frukost åt jag bananpannkakor med bär till. Till lunch var det korv. Korv. Ja ni fattar,korv. Men jag hade ju kunnat välja fläsk men tog ändå korven. Korven tar över mitt liv snart känns det som.
 
Efter 8h på jobbet åkte jag hem, fick sms av Prinsessan att hon var på g. Bytte om, åkte bort och tog ut pengar ur bankomaten. Framför mig vid bankomaten stod det två pensionärer, en med rullator och en med gåstavar och skulle ta ut stålar. Inget konstigt med det förutom att de stod och tjafsade om hur man tog ut pengar. Blev lite full i skratt och fick hålla mig för att inte börja skratta. När damerna tillslut fått ut sina stålar så tog jag ut mina och åkte till Godiskungen och köpte den obligatoriska delikatobollen samt cocacolan till Prinsessan. Tyvärr fanns det ingen light så det fick bli en vanlig. En sak jag kan tycka är lite besvärligt är vad man ska kalla dessa smaskigheter. När jag växte upp sa man negerboll men det säger man inte. Men när jag frågade efter chokladboll visste mannen i kassan inte riktigt va jag pratade om förrän jag sa negerboll och det fick man ju inte säga. Säger man då delikatoboll eller va säger man?
 
Därefter bort till stallet och ropade in hästarna. Stackars Mini va ju öm i tassen så han fick la 18 sockerbitar som plåster på såret. Jag tror faktiskt också att Prinsessan såg hur han led över smärtan. Jag tror faktiskt inte att 18 sockerbitar stoppade när jag tänker efter. Det är synd om Mini! Efter att Prinsessan va klar med Minis tass och fikat klart( jag tittade bara på för jag har ju tänkt att bli smal nu igen men det var minst lika trevligt det som att äta själv. Typ. ) mockade jag stallet och tog in de andra två. Daimbollen har gått utan täcke idag. Han ser nöjd ut men jag känner att han borde egentligen frysa stackarn, vi delar helt enkelt inte samma syn på saker verkar det som så han får la bedriva sin tid utan täcke framöver. Men när det regnar/snöar då ska han bannemig ha täcke på sig!
 
Det blev en tur till ridhuset med Norpan, Prinsessan och Sparris var där också och red. På vägen till ridhuset stötte jag på en tjej  och såg samtidigt Patrik Kitten komma, Patrik Kitten är en röd katt som flyttat in i mitt stall. Jag misstänkte att det var Patrik Kitten men va inte säker då det var lite mörkt och han va en liten bit ifrån men samma färg och storlek och inte alls omöjligt att han hängt med från stallet bort till götavägen. Hur som helst, det visade sig vara tjejens föräldrars katt och jag sa åt henne att han brukar vara hos mig och de kunde sätta på ett halsband på honom med telefonnummer så kan jar ringa nästa gång han kommer. Jag hoppas verkligen inte att det var Patrik Kitten och att han har ett annat hem. Det vore ju för tråkigt om de inte vill att han ska va hos mig längre. Vi är ju rätt bra kompisar jag och Patrik måste jag säga, bäst är han när han fångar möss. Travade med Norpan lite och det kändes ganska bra. Tur att det var nyharvat också måste jag säga, den där Roggan är bara bäst! Efter ridturen på Norpan borstade jag av de andra två och pratade med Bästaste i telefon. Patrik Kitten var ju självklart i stallet när jag kom och han fick lite mat. Han gillar mat den där katten och ger jag honom inte mat så slår han efter mig. När hästarna var borstade åkte jag hem och här sitter jag nu. Snart blir det att åka tillbaks till stallet för att ge gullisarna nattamaten.
 
Vi hörs mina vänner!
 
Cissi

Försvunnet täcke

Igår reds Norpan och Mini och Daimbollen löshoppades. Daimbollen var lite öm när vi gick från mitt stall till Ridskolan. Jag hoppas av hela mitt hjärta att han inte har några Norpanfötter! Han skötte sig bra tycker jag.
 
Idag har jag jobbat. Jag är fortfarande inne på den nyttiga linjen och hade idag med mig egen frukost bestående utav bananpannkaka och bär, 11 fikat blev päron. Det som var lite synd var att jag inte visste att man idag på markan hade gjort fruktfika, men det kommer imorgon med så då behöver jag inte ta med mig någon 11 fika. Såklart delade jag ut lite korv å fick in lite stålar. Nu är det typ fyra enheter kvar att leverera.
 
Jag åkte direkt till stallet efter jobbet. Tänkte rida Norpan i ridhuset innan lektionerna. Mini hade jag inte bestämt mig om han skulle vila eller tömköras i lilla ridhuset. När jag slängde till grabbarna hö i deras höhäck kom de lunkandes bort till stallet. Daimbollen ska ju alltid vara värst så när Mini hade tappat en sko hade han tappat sitt täcke. Väldigt begåvat måste jag säga för det är putsväck! Letade igenom hagen och jag kunde inte hitta det någonstanns. Gick även uppe i skogen och letade. Nej det är borta, va faaaaaaaaaaaaaaan!
 
 
Vill även poängtera att jag skaffade dessa hölådor för att höet skulle vara i lådan och inte sölas runt med. Grabbarna respekterar det lite dåligt får jag lov att säga!
 
Norpan red jag som sagt i ridhuset, travade lite och red sedan hem igen. Mockade stallet och åkte sedan bort till mamma och släppte ut dogsen. Tror de va ute i ca 45sek innan de skulle in igen.

RSS 2.0